Advies op maat is belangrijk.
Het zorgt ervoor dat je uv-cleaning veilig, zorgvuldig en efficient kan uitvoeren

toelichting

Technologische producten zijn tegenwoordig zeer intuïtief qua gebruik, zo ook onze producten. Toch vinden we het van groot belang om onze gebruikers op de hoogte te brengen van de meest efficiënte en veilige manier om UV-Cleaning in te zetten. Hierbij zijn positionering, inspectie en procedures essentieel. Elke situatie is verschillend en daarom bieden we advies op maat aan door onze experts.

TRAINING SESSIES

In onze academy geven we twee soorten opleidingen, namelijk een complete Certified Dealer Training voor resellers en een Product Training voor gebruikers.

Certified Dealer Training

In deze opleiding krijg je alle inzichten mee over hoe je UV-Cleaning best kan toepassen. Wat zijn de zaken waar je rekening mee moet houden, welk advies geef je bij welke situatie, etc. Een compleet overzicht van het gamma en hun toepassingsgebied. Veiligheid en procedures staan hierbij ook centraal.

Product Training

Hoe ga je veilig en efficiënt aan de slag met het product gamma van Demystify? Dat behandelen we in deze hands-on en praktische opleiding. Ideaal voor teams die dagelijks deze apparaten inzetten voor UV-Cleaning. Deze training kan ook op locatie gegeven worden om teams in groep op te leiden.

TOEPASSING

Elke situatie is anders en daarmee ook de manier waarop je UV-Cleaning het meest efficiënt en veilig gebruikt voor jouw case. Vaak zal dit ook in combinatie zijn met andere voorzorgsmaatregelen. Wil je advies op maat voor jouw toepassing of opstelling, neem dan zeker contact op met onze experten via het formulier hieronder.

Onderhoud

Naast de belangrijke veiligheidsregels voorzien we ook graag een onderhoudscontract. Op deze manier worden de lampen en sensors tijdig gecontroleerd. We gaan de staat van de lamp na en meten deze om te zien of alles nog naar behoren werkt en veilig is qua opstelling. Ook de sensors worden getest op een correcte werking.

Waarschuwingen

1. Ultraviolet ontsmettingslampen die UV-C uitstoten bij 253,7 nm mogen alleen worden gebruikt in een omgeving zonder levende wezens (mensen, dieren, planten). Ultraviolet licht kan huidroodheid, jeuk, schilfers en oog schade veroorzaken. Kijk nooit direct naar de lamp zonder geschikte oogbescherming wanneer het wordt aangedreven en het licht uitstraalt. Het is van essentieel belang dat alle mensen en huisdieren de kamer verlaten voordat de lamp wordt aangezet en pas de kamer weer binnengaan nadat de lamp is uitgezet en de ontsmettingscyclus is afgerond.

2. Ultraviolet heeft een vernederend effect op vele materialen, waaronder kunststof, papier en textiel. Blootstelling aan bestraling over lange perioden kan het oppervlak van de bestraalde voorwerpen van kleur veranderen en of broos worden. Gebruik nooit ultraviolette sterilisatielampen die directe bestraling uitzenden op dure kleding, sieraden, kalligrafie, schilderijen en andere waardevolle stoffen.

3. Het oppervlak van de lamp moet schoon worden gehouden wanneer het UV-desinfectielicht wordt gebruikt. Het wordt aanbevolen om de lampbuis regelmatig schoon te maken wanneer het niet in gebruik is (meestal om de 2 weken). Gebruik bij het schoonmaken van een zacht schoon katoendoek met een kleine hoeveelheid alcohol om het oppervlak van de lamp te vegen, het stof en de olie te verwijderen.

4. Een bijwerking van desinfectie kan een abnormale geur zijn, vergelijkbaar met die van zongedroogd beddengoed, raden wij aan dat ruimten gedurende 10-15 minuten na ontsmetting goed worden geventileerd..

5. UV-lampen dienen na ontsmetting goed beschermd te worden en buiten het bereik van kinderen geplaatst te worden.

6. Een stoot of sterke trillingen kunnen ertoe leiden dat de lamp buis breekt. Als de lamp breekt, zet de stroomvoorziening onmiddellijk uit en verwijder de lamp, draagt beschermende handschoenen en volgens de lokale toxische en schadelijke afvalregels. Als een lamp breekt, doe de ramen onmiddellijk open voor 10-15 minuten ventilatie.

7. Ontsmet gebieden nooit met ontvlambare of explosieve producten, anders kunt u brand veroorzaken.

8. Als de lampbuis moet worden vervangen, vervang dan alleen door het originele merk van de lamp volgens de procedures in het gebruikershandboek.

9. Lees de handleiding volledig voor gebruik!

10. Bij twijfel, vraag raad aan een UV-C expert.

UV Straling effect

UV-C (met name 253,7nm) vernietigt de moleculaire structuur van DNA en RNA van bacteriën en viruscellen, waardoor het effect van ontsmetting wordt bereikt. Hierdoor is het een zeer doeltreffende manier van werken maar moeten we wel de veiligheidsvoorschriften respecteren bij het gebruik van deze professionele toestellen.

De som van middelen

We zijn overtuigd dat de oplossing bestaat uit de som van de middelen die we inzetten om de samenleving terug menselijk te maken.

Over uv-c

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Over uv-c

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.
Met uv-c lampen zuiver je oppervlaktes en lucht van jouw
Fitness
Winkel
Meeting Room
Kapperszaak
Restaurant
Event
Op een veilige, flexibele en betaalbare manier